Administratiekantoor in Venlo

Voor een administratiekantoor in de buurt van Venlo kunt u terecht bij FL Advies. Wij zijn al meer dan 20 jaar de specialist op het gebied van bedrijfsadministratie, belastingaangiftes, financieel advies en de verwerking van uw salarisadministratie.

Maatwerk

Elke klant is anders en elke administratie is anders. Ons advies is daarom maatwerk, afgestemd op uw wensen, bedrijfsvoering en administratie. Wij zijn eerlijk, nuchter en kundig. We vinden dat een fiscale dienstverlener betaalbaar moet zijn. Hier is dan ook de moeite waard om bij ons een offerte op te vragen.Ook onze werkzaamheden zijn steeds verschillend. Sommige klanten willen hun volledige administratie uitbesteden, anderen gedeeltelijk of komen alleen voor aangiftes of rapportages. U bepaalt het helemaal zelf.

Voorbeelden van onze werkzaamheden zijn:

  • Het voeren van bedrijfsadministratie
  • Het indienen van btw- en vennootschapsbelasting
  • De aangifte van de inkomstenbelasting
  • Het opstellen van de jaarrekening
  • Het geven van fiscaal advies
  • Het voeren van de salarisadministratie

Salarisadministratie

Het maken van een correcte loonstrook is door verschillende CAO’s, wetgevingen, bedrijfsverenigingen en pensioenen geen gemakkelijke taak. Administratie- en Advieskantoor FL-Advies B.V. maakt als administratiekantoor nabij Venlo gebruik van moderne loon verwerkingsprogramma’s. Ook verzorgen wij de aan- en afmeldingen bij de uitvoeringsinstanties, de aangifte loonbelasting, de jaarlijkse rapportages aan de belastingdienst en bedrijfsvereniging. Ook kunnen wij arbeidsovereenkomsten maken, afspraken vastleggen en sollicitatierondes organiseren.

Live chat

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden van Administratie- en Advieskantoor FL-Advies B.V., administratiekantoor voor Venlo en omgeving? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ook s avonds en in het weekend telefonisch bereikbaar. Via de website kunt u ook een bericht achterlaten of via de live chat uw vraag stellen.

Maak een afspraak!

We zijn momenteel niet bereikbaar, maar u kunt uw email adres en een bericht bij ons achterlaten. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.