Belasting terugvragen

In veel gevallen kan het voorkomen dat u als bedrijf belasting wilt terugvragen. Door verschillende wetgevingen ziet u misschien door de bomen het bos niet meer. Daarom is het verstandig om een deskundig adviseur in de arm te nemen. Administratie- en Advieskantoor FL-Advies B.V. staat klaar voor zowel grote als kleine bedrijven en begeleidt u graag.

Secuur en zorgvuldig

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van belasting terugvragen en alles wat hierbij komt kijken. Wij weten welke kosten wel, en welke niet aftrekbaar zijn en kunnen u ook helpen om kansen optimaal te benutten. Het is belangrijk dat de belastingaangifte secuur en zorgvuldig gebeurt zodat u niet achteraf nog een naheffing krijgt. Ook wilt u natuurlijk niet meer afdragen dan nodig is. Wij zullen hier dan ook de grootste zorg voor dragen.

Wanneer u uw belastingaangiften op de juiste manier wilt doen, kunt u ons ook inschakelen. Wij zorgen ervoor dat er niets over het hoofd wordt gezien. Zo verzorgen wij graag het volgende voor u:

  • De jaarlijkse rapportage aan de Belastingdienst
  • Het maken van de aangifte loonbelasting
  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Loonbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Financieel advies

Wij maken graag kennis met u

Heeft u een vraag over het terugvragen van belasting? Of wilt u weten wat wij precies voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Ons telefoonnummer is 077-3662124. U kunt ook uw gegevens achterlaten via het contactformulier. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk bellen om uw wensen te bespreken. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons kantoor in Grubbenvorst, nabij Venlo.

Maak een afspraak!

We zijn momenteel niet bereikbaar, maar u kunt uw email adres en een bericht bij ons achterlaten. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.